Kelionės į Indiją

Mini grupės. 2-4 žmonės. Delis - Agra - Džaipuras - Varanasi - Goa - Delis.

Thursday, January 01, 2015

7d. kelionė į Indiją. Delis - Agra - Džaipuras - Varanasi - Delis.

Kelionė mažai grupei. (2-4 žmonės)

1 diena
Jei su Finnair tada į Delį atvykstame antros dienos 6.30 val. anksti ryte t.y. nakti praleide lektuve, neissimiegoje.

Skrydis Vilnius – Helsinki 18.05 val.
Skrydis Helsinki – Delis 20.20 - 6.30 val.

arba

Jei su Aeroflotu tada i Delį atvykstame pirmos dienos vidurnaktį. Atvykstame į viešbutį po 1 val nakties. Poilsis. Iki ekskursijų naktį pilnai išsimiegame ir pasiilsime. Siūlau skristi su Aeroflotu.

Skrydis Vilnius – Maskva 10.35 val.
Skrydis Maskva – Delis 15.15 - 23.50 val.

2 diena. Delis.
Pusryčiai. Nuo ryto važiuosim su metro (atrakcija) žiūrėti Kutub Minar minareto komplekso. Po to miesto maršrutiniu autobusu (atrakcija) važiuojame į Lotoso šventyklą. Iš jos su metro (atrakcija) vykstam į Jamu Masjid musulmonų mečetę (didžiausia Indijoj). Gryžinėjame į viešbutį su metro (atrakcija). Vakare po ekskursijų vaikščiosime Pahar ganj turguje, vakarieniausime atrinktoje vietinėje kavinėje. Nakvynė viešbutyje.

3 diena. Agra. Tadž Mahal.
Vienos dienos trukmės kelionė patogiu mikroautobusu Delis - Agra. Kelionė į Agrą trunka apie 4 valandas, todėl išvykstame 7 val. ryte. Atvykę į Agrą, lankomės įspūdingiausiame kultūros objekte - Taj Mahal mauzoliejuje. Pasigrožėję baltais Tadž Mahalo kupolais, pietaujame atrinktoje vietos kavinėje. Po to jau vakare grįžtame į Delį. Nakvynė tame pačiame viešbutyje.

4 diena. Jaipur.
Vienos dienos kelionė lektuvu Delis - Džaipūras. Skrydis 1 val. Iš viešbučio išvykstame ~6.00 val. ryte. Atvykę į Džaipūrą aplankysime žymiausias lankytinas vietas: Vėjų rūmus (Hawa Mahal), Amber fortą. O į Nahargarh fortą, įsikūrusį ant kalno, kopiame drambliais. Pietaujame atrinktoje vietos kavinėje. ~20-21 val. Lėktuvu grįžtame į Delį. Skrydis 1 val. Nakvynė tame pačiame viešbutyje.

5 diena. Varanasi.
Vidinis skrydis Delis – Varanasi. Skrydis 1.20 val. Maždaug 13.00 val. jau įsikuriame Varanasio viešbutyje ir dieną praleidžiame kultūriniu bei religiniu Indijos centru tituluojamame Varanasyje. Aplankome vietinį turgų. Pietaujame atrinktose vietos kavinėse. Apsilankysime dievo Kaši Višnu šventykloje, o vakare stebėsime prie Gango upės vykstančią didžiulę ceremoniją (Pooja). Nakvynė viešbutyje. Dar jei pageidaujama/nebijoma apie 22.30 val. galima pasivaikščioti naktiniu Varanasiu t.y. ta pačia krantine, kur vaikščiojom dieną, tik dabar jau eisim naktį (saugu). Taip busit matę Varanasio krantinę visais rakursais: ankstų rytą, dieną, naktį. Gera patirtis. Patariu. Po to nakvynė viešbutyje.

6 diena. Varanasi, Deli.
Anksti ryte keliaujame stebėti rytinės ceremonijos prie Gango upės (Pooja). Po ceremonijos vaikščiosime Varanasio gatvelėmis, pusryčiausime atrinktoje kavinėje. Po pietų keliausime į oro uostą ir skrisime į Delį. Skrydis 1.30 val. Vakarop įsikursime viešbutyje. Vakaras Delyje bus skirtas laisvam laikui, lauktuvių pirkimui. (taupant laiką galima skristi namo tos pačios, šeštosios, dienos vidurnakti i septintąją dieną Aeroflotu 1.05 val. ir Vilniuje leistis septintosios dienos ryte 9.30 val.). Jums spręsti.

7 diena. Deli - Vilnius. Namo.
Pilni įspūdžių keliaujame namo. Ryte po pusryčių ~7.30 val. važiuojame į Delio oro uostą bei skrendame į Vilnių (per Helsinkį). Iš Helsinkio nusileidimas Vilniuje 17.35 val.
--------------------------------------------------------------------

Mini grupė: 2-4 žmonės ir asmeninis grupės vadovas.

Asmeninio grupės vadovo kaina žmogui 670 €.

Kaina iš pirmo žvilgsnio pasirodis didelė, bet paslauga gi išskirtinė ! :-) Kad ir kokia aistra degčiau kelionėms po Indiją niekas tokių kelionių vadovų nemokamai į Indiją ir po Indiją neskraidina, nemokamai nenakvydina ir nemokamai nemaitina :-) O ir 7 dienų kelionėje visą save atiduodi keliaujantiems, kad tik jiems viskas būtų gerai :-) Plius didžiulė atsakomybė !!! Yra ir alternatyva: 12 -20 žmogų grupė už "pigei". Agentūrų rasti nesunku.

Taigi, vadovo kaina žmogui 670 € plius asmeninės išlaidos žmogui: lėktuvo bilietas Vilnius-Delis-Vilnius ~480-580 €, Indijos viza 100 €, įėjimo mokesčiai į turistinius objektus, nakvynės viešbučiuose (naktis ~10 € žmogui), vidiniai skrydžiai: Delis-Jaipur-Delis (45-50 € žmogui), Delis-Varanasi-Delis (120-180 € žmogui), transportas iš/į aerouostus (Delyje atvykus metro, išvykstant taksi, Varanasyje taksi ~2x8€ žmogui), komfortabilaus transporto paslaugos į Agrą (~35-45 € žmogui), visos dienos po objektus transporto paslauga Jaipure, rikšos paslaugos bet kur prireikus, Delyje metro lankant objektus, sveikatos draudimas, pusryčiai, pietūs, vakarienės, Džaipure keliavimas drambliais, asmeninės išlaidos, arbatpinigiai. Plius galimos nenumatytos išlaidos. Vidinių skrydžių matomos kainos sąlyginai nedidelės, nes perkama minimum prieš 2 mėn. Jei perkama anksčiau nei prieš 6-7-8 sav. drąsiai matomas vidinių skrydžių kainas dauginam iš dviejų. Visos kainos pagal Kovą 2015 m.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home