Kelionės į Indiją

Mini grupės. 2-4 žmonės. Delis - Agra - Džaipuras - Varanasi - Goa - Delis.

Friday, January 02, 2015

2-4 žmonių mažos grupės į Indiją.

Indija – įspūdinga šalis, kupina gražiausios gamtos kampelių, didingų istorinių statinių ir žavingos kultūros. Skanus maistas, prieskonių kvapas, išraiškingi šokiai, ryškios sarių audinių spalvos, šurmulys gatvėse, filmuose rodomos širdį veriančios meilės istorijos, besišypsantys ir nuolat dainuojantys žmonės... Tai tik kelios akimirkos iš Indijos kasdienybės.

Kiekviena kelionė į Indiją ypatinga: nepakartojami įspūdžiai, emocijos ir adrenalinas, naujos pažintys, šiltas bendravimas ir pakerintys kontrastai. Ši šalis užburia kone kiekvieną, kas joje apsilanko, todėl į Indiją norisi grįžti vėl ir vėl. Noriu pasidalinti šiais įspūdžiais su Jumis, todėl kviečiu pamatyti ir pajusti Indiją kartu.

Organizuoju asmenines keliones į Indiją mažoms grupėms. 2-4 asmenų grupes lydės patyręs kelionės vadovas iš Lietuvos, pasidalinsiantis savo kelionių metu įgytomis žiniomis ir naudingais patarimais kontrastų ir ypatingų įspūdžių šalyje.

Siūlau keletą paruoštų turistinių maršrutų, aplankant žymiausius Indijos miestus bei lankytinus objektus. Tačiau kiekviena grupė gali maršrutą ir trukmę taisyti ir papildyti kitais lankytinais objektais ar neturistinėmis vietomis. Keliaukime kartu!

Eligijus
pamatyk()india.com
fb: pamatyk indija

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home